Menü
Düğün Hikayesi Videolar S.S.S Hakkımızda İletişim

Hakkımızda

Bizi Tanıyın

Fresh Film, İstanbul’da düğün fotoğrafları ve video klipleri çekimi yapan profesyonel bir markadır. Hayatınızın en özel günlerini, ömür boyu gönül rahatlığı ve kocaman bir gülümseme ile anmanızı sağlamak için kurulmuş bir ekibiz. 2019 yılı itibarıyla başladığımız bu yolculukta paha biçilemez tecrübeler edinmiş olup, işimizi layıkıyla yerine getirmenin gururunu yaşamaktayız. Bu gururu en çok sizlere yaşatabilmek adına her türlü yeniliğe ve zevke ayak uydurmaktayız. O özel günde size eşlik edecek olan gelinlik, gelin buketi, ayakkabı, saç aksesuarı gibi önemli detaylarda sizlere yardımcı olarak, en uygun seçimi yapmanız için destek vermekteyiz.

 

Çalışma Felsefemiz

Fresh Film ekibi olarak teknolojik gelişmeleri ve trendleri yakından takip eder, işinizi asla şansa bırakmayız. Zamanın her dönemine aynı kalitede hitap edebilmek adına doğal, samimi ve içten çekimler gerçekleştirmekteyiz. Samimiyet olmazsa olmazımızdır. Sizlerin çekim anında doğal, rahat, bir o kadar da enerjik olabilmesi için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Her bir karenin kalitesinden sorumluyuz. Bu kalite için gerek maddi gerekse manevi donanıma sahibiz. Zamanın pek kıymetli olduğunun bilincinde olarak, sizleri yormadan işimizi kusursuz şekilde yerine getirmenin peşine düşeriz. Görüşmeye geldiğiniz anda da ne istediğinizi ve tarzınızı büyük bir dikkatle anlamaya yönelir, size uygun çalışma prensipleri belirleriz.

 

Hedeflerimiz

Telafisi olmayan anlarınıza memnuniyet ve değer katmak öncelikli hedefimizdir. Estetik, enerjik ve yaratıcı kareler ortaya koyarak hayallerinizin ötesine ulaşmayı amaçlarız. Sunmuş olduğunuz her talebi yerine getirmeyi hedeflemekteyiz.

Aşkınızı ölümsüzleştirecek ekibe karar vermeden önce bizimle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz